Facebook has Changed their Privacy Settings Once More warning Borttagningsguide

Hotnivå:
3/10
Betygsätt denna artikel:
Kommentarer (0)
Artikelvisningar: 8086
Kategori: Fejkade varningar

Om du använder Facebook dagligen, kommer du inte förbise inställningsändringar eller nya privacy policy modifieringar. Men om du inte är en flitig användare, Facebook has Changed their Privacy Settings Once More warning kunde användas till att skrämma dig till att utföra helt meningslöst och störande åtgärder. Bluff presenteras genom ett vilseledande budskap som kan distribueras via Facebook nyhetsflöde, privata meddelanden eller ens e-post, om du har gjort din e-postadress synlig för allmänheten. Forskning visar fiktiva anmälan kan fördelas genom både bekanta och obekanta Facebook-kontakter. Observera att dina vänner kan dela detta budskap med dig eftersom de har farhågor om sekretess inte eftersom de har illvilliga incitament. Övergripande, även känd som Facebook sekretess inställningar bluff, bluff borde beaktas. Se ett exempel på den falska Facebook har ändrat deras privatliv inställningar bluff Varning:

WARNING!!! FACEBOOK HAS CHANGED THEIR PRIVACY SETTINGS ONCE MORE!!! DUE TO THE NEW “GRAPH APP” ANYONE ON FACEBOOK (INCLUDING OTHER COUNTRIES) CAN SEE YOUR PICTURES, LIKES, AND COMMENTS.
The next 2 weeks I will be posting this, and please once you have done it please post DONE! Those of you who do not keep my information from going out to the public, I will have to DELETE YOU! I want to stay PRIVATELY connected with you. I post shots of my family that I don't want strangers to have access to!!! This happens when our friends click "like" or "comment".. automatically, their friends would see our posts too. Unfortunately, we cannot change this setting by ourselves because Facebook has configured it that way. PLEASE place your mouse over my name above (DO NOT CLICK), a window will appear, now move the mouse on “FRIENDS" (also without clicking), then down to "Settings", click here and a list will appear. REMOVE the CHECK on "LIFE EVENTS" and "COMMENTS & LIKES". By doing this, my activity among my friends and family will no longer become public. Now, copy and paste this on your wall. Once I see this posted on your page, I will do the same.

Om du har utfört stegen fram inom denna fiktiva anmälan, skulle du enkelt dölja berättelser och nyhetsflödet på den person som skickade dig Facebook has Changed their Privacy Settings Once More warning. Vad är syftet med detta? Sanningen är att det finns inget syfte! Naturligtvis, är ränksmidare kända för att använda Facebook för att producera länkar till misstänkta webbplatser med anknytning till phishing-bedrägerier. Därför bör varje anmälan, meddelande eller e-post hanteras med försiktighet och sunt förnuft. Trots detta finns det några steg som kan hjälpa dig ta fram nyhetsflödet om du har utfört de vilseledande instruktioner relaterade till Facebook har ändrat sina sekretessinställningar bluff som har cirkulerat på nätet sedan September 2012.

Unhide Facebook nyhetsflödet:

  1. Navigera till nyhetsflödet ligger till vänster på startsidan för Facebook.
  2. Klicka på Redigera för att öppna fönstret Redigera nyheter foder inställningar.
  3. Leta upp namnet på den person vars News Feed du vill ta fram och klicka på X.
  4. Klicka på spara spara ändringarna och stänga fönstret.

Är du orolig att dina personliga data på Facebook-profil är tillgängliga för allmänheten? För att ändra detta bör du konfigurera om sekretessinställningar genom verktyget sekretessinställningar och verktyg. Komma åt det, logga in på din Facebook-profil och klicka på växel ikonen ligger i det övre högra hörnet av sidan. Se till att alla dina inlägg är synliga för vänner bara för att dina vänner av vänner kan vara dina fiender! Dessutom Glöm inte att konfigurera tidslinje och taggning sekretessinställningar. När dessa ändringar tillämpas, kommer inga okända kontakter att kunna attackera dig med misstänkta Facebook has Changed their Privacy Settings Once More warning. Vill du vidta extra åtgärder för att skydda din virtuella säkerhet? Klicka på knappen Hämta nedan för att installera en tillförlitlig spyware upptäckten och flyttande redskap som hjälper dig skydda din egen online-säkerhet.

Ladda ned borttagning av Facebook has Changed their Privacy Settings Once More warning *
*Den programvara för SpyHunter som laddas ned på denna hemsida är endast avsedd att användas som ett verktyg för att upptäcka virus. Om du vill använda funktionen för att avlägsna ditt virus, måste du köpa den fullständiga versionen av SpyHunter.

Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Namn
Webbplats
Kommentar

Enter the numbers in the box to the right *