Fjerningsveiledning for Your system has been blocked

Trusselnivå:
9/10
Vurder denne artikkelen:
Kommentarer (0)
Artikkelvisninger: 16210
Kategori: Falske advarsler

Your system has been blocked er en del av utspekulert Microsoft Security Essentials Alert svindel, som har vært rettet mot Windows-operativsystem over hele verden. Fiktive varselet som kommer opp på skjermen er fueled av en ond Trojan, hvilke du nød å fjerne fra systemet så snart som mulig; Hvis ikke, har du ingen sjanse til å ha irriterende meldingen Your system has been blocked fjernes fra PCEN skjermen og systemet vil bli låst ned uten en sjanse til å få tilgang til Internett eller disse Windows-verktøy som kan hjelpe deg med å slette ytterst ubehagelig programmet fra datamaskinen manuelt.Nedenfor vil du se fiktive meldingen, angivelig kommer fra ekte Microsoft:

Microsoft Security Essentials Alert
Your system has been blocked for security reason.
Microsoft Security Essentials detected potential threats! Your system has reached the critical security level, because of visiting sites with infected and pornographic contents. Its further use may lead to the system collapse and complete loss of information. To restore Your Windows system performance, you need to download and install an additional module of the dynamic proactive protection. This module is an optional paid update for especially infected Windows systems. It eliminates the causes of system slowdown, associated with the presence of difficult-found malicious software, prevents the system crash and stabilize its operation.

Den eneste grunnen til at trojaneren vil paralysere datamaskinen og lås ned skrivebordet er å gjøre deg betale alle din oppmerksomhet på lurekunder varslingen. Bare denne implementeringen gjør du tror at den påståtte "modulen av dynamisk proaktiv beskyttelse" annonse på er nødvendig operativsystem, og bare dette vil tillate schemers å lure deg til å gi opp penger for denne "valgfri betalt oppdateringen". Vi kan garantere deg at Windows eller Microsoft ville aldri låse datamaskinen ber om penger, noe som betyr at den påståtte infeksjonen er falsk, og at ha oppdaget malware ikke aften nød å bli fjernet fra systemet. Selvfølgelig, sammen med denne lastefull infeksjonen kunne mer farlig planer har angitt PCEN; imidlertid vil du aldri slette disse med falsk malware fjerning av oppdateringen! Det eneste du trenger å gjøre umiddelbart er Slett Your system has been blocked, og den beste måten å starte med denne vanskelige operasjonen er å låse opp din PC følger disse instruksjonene for å oppnå dette:

  1. Start datamaskinen på nytt.
  2. Start menyen selection sikkermodus ved å trykke F8 på tastaturet.
  3. Velg sikkermodus med nettverk.

Etter disse trinnene skal du kunne få tilgang til din datamaskin essential deler og viktigst, systemets nettleser. Vi anbefaler ikke å ha infeksjon Your system has been blocked fjernes manuelt, og hvis du ikke er komfortabel med din kunnskap eller ferdigheter, kan vi garantere deg at automatisk flytting verktøy vil tjene deg best.

Last ned fjerningsprogram for Your system has been blocked *
*SpyHunter-skannernedlastningen på dette nettstedet skal brukes som et påvisningsverktøy. Hvis du ønsker å bruke den til fjerning, må du kjøpe den fullstendige versjonen av SpyHunter.

Svar

E-postadressen din vil ikke publiseres.

Navn
Nettsted
Kommentar

Skriv inn tallene i boksen til høyre *