Guide til fjernelse af Your system has been blocked

Threat Level:
9/10
Bedøm denne artikel:
Kommentarer (0)
Artikel Visninger:: 16204
Kategori: Falske Advarsler

Your system has been blocked er en del af den listige Microsoft-Essentials sikkerhedsadvarsel fidus, som har målretning transporterende Windows systemer over hele verden. Fiktive indberetningen, som dukker op på skærmen er fueled af en ond trojansk hest, som du vil fjerne fra systemet hurtigst muligt; Ellers får du ingen chance for at få meddelelsen irriterende Your system has been blocked fjernet fra din PCS skærm og dit system vil være låst ned uden en chance for dig at få adgang til internettet eller disse Windows-værktøjer, der kan hjælpe dig med at slette utiltalende ansøgningen fra computeren manuelt. Nedenfor vil du se meddelelsen fiktive angiveligt kommer fra den autentiske Microsoft:

Microsoft Security Essentials Alert
Your system has been blocked for security reason.
Microsoft Security Essentials detected potential threats! Your system has reached the critical security level, because of visiting sites with infected and pornographic contents. Its further use may lead to the system collapse and complete loss of information. To restore Your Windows system performance, you need to download and install an additional module of the dynamic proactive protection. This module is an optional paid update for especially infected Windows systems. It eliminates the causes of system slowdown, associated with the presence of difficult-found malicious software, prevents the system crash and stabilize its operation.

Den eneste grund til hvorfor den trojanske hest vil lammer computeren og låsning af skrivebordet er at gøre du betale alle deres opmærksomhed på den falske meddelelse. Kun denne gennemførelse vil gøre du tror, at det påståede "ekstra modul af den dynamiske proaktive beskyttelse" annonce-on er nødvendige til dit operativsystem, og kun det vil tillade schemers at narre dig til at opgive dine penge for denne "valgfri betalt opdatering". Vi kan garantere dem, at Windows eller Microsoft ville aldrig låser computeren beder om penge, hvilket betyder, at den påståede infektion er falske ned og at angiveligt fundet malware behøver ikke engang at blive fjernet fra dit system. Naturligvis sammen med denne onde infektion kunne farligere programmer har indtastet din PC; du vil dog aldrig slette disse med den falske malware fjernelse opdatering! Det eneste, du behøver at gøre højre væk er slet Your system has been blocked, og den bedste måde at starte med denne vanskelige handling er at låse din PC Følg disse instruktioner for at opnå dette:

  1. Genstarte computeren.
  2. Start menuen fejlsikret tilstand markering ved at ramme F8 på tastaturet.
  3. Vælg fejlsikret tilstand med netværk.

Efter disse trin bør du kunne få adgang til computerens væsentlige dele og vigtigst, systemets browser. Vi anbefaler ikke have infektionen Your system has been blocked fjernes manuelt, og hvis du ikke er fortrolig med din viden eller færdigheder, vi kan garantere dem, at værktøjer til automatisk fjernelse vil tjene du bedst.

Download Your system has been blocked-fjerner*
*SpyHunter skanner downloadet på dette site er beregnet til at blive brugt som et afsløringsværktøj. Hvis du ønsker at bruge dets bortfjernelses funktion, vil du være nødt til at købe den fulde version af SpyHunter.

Svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Navn
Hjemmeside
Kommentar

Indtast tal i boksen til højre *